top of page

FESTIVAL PRODUKT

EVENT PRODUKTER

FESTIVAL ARMBÅND

Med vår investering av Smartpass software kan vi levere personaliserte miljø armbånd helt ned i 50stk med kjemikaliefritt trykk i sort samme dag som du bestiller. Du betaler ingenting for trykket, og er trolig eneste leverandør i europa som kan levere så raskt- og uten klisje kostnader.

image (1).jpg

FESTIVAL APPEN

Vi er trolig Norges rimeligste leverandør av festival appen. Hvorfor ikke markedsføre deg med push varsling rett til deltagerene, informere om endringer i programmet, eller alt begynne og trekke flere deltagere til neste event? Festival appen har SOS direct call til nødetatene 110.112 og 113 som standard. Ferdig levert app i din profil fra 15.387,-

pexels-elevate-1267351 (1).jpg

FESTIVAL BONGER

Våre festival bonger er populært- dette skaper mer salg og forebygger svinn i barene. Våre bonger kan skreddersys med både nummerering, farger og din logoprofil og er et rimelig alternativ med høy verdi for deg som arrangør.

pexels-gpress-info-12987815.jpg

FESTIVAL MERCH

Vi er stolt av og kunne lansere vår Merchandise kategori her på spass.no Velg blandt flere hundre produkter som kan profileres i din profil for salg under et event. Som fans kjøpes ofte effekter som et suvenir, så vårt tips til deg som arrangør, lag et Merch telt med produktsalg.

bottom of page